17 C
Vinkovci
Četvrtak, 26. svibnja 2022.

Nola 25: Slavljenički koncert uz izravan prijenos i videostreaming

Više od autora

- vl promo-
Do slavljeničkog okupljanja brojimo sate – od koncertne proslave  25. godišnjice djelovanja grupe Nola na Maloj sceni u Istarskom narodnom kazalištu Pula dijeli nas tek jedan dan.

Svim novim i starim ljubiteljima glazbenog opusa Nole ovo će biti sjajna prilika da ovu subotu, 21. travnja u 20h na Maloj sceni Istarskog narodnog kazališta Pula urone u retrospektivu 25 sjajnih godina glazbenog stvaranja ovog pulskog sastava. Ulaznica za koncert ostalo je na kapaljku, stoga požurite po svoju!

Za sve one koji nisu u Puli i nisu u mogućnosti prisustvovati ovoj glazbenoj čaroliji dostupan je izravan prijenos na programu Hrvatskoga radija Radio Pula i live videostreaming na mrežnim stranicama IstraLive.com i Mixer.hr koji je omogućila MedVid produkcija.


U subotu, 21. travnja u Istarskom narodnom kazalištu u Puli, prisjetit ćemo se široke palete glazbenih klasika kojima Nola 25 godina hrvatsku pop-rock scenu i radijski eter boji sunčanim optimizmom. Brojni od njih, poput pjesama ‘Dio tebe’, ‘Iznad oblaka’ i ‘Moj svijet’, godinama se nalaze u Top 40 najemitiranijih pjesama, a iskrenost autorskog potpisa spajala je Gabrijelu i Marijana Jelenića tokom godina rada s talentiranim ljudima jednakih glazbenih senzibiliteta. Ovom prigodom Noli će se na pozornici jubilarnog nastupa pridružiti dragi prijatelji i glazbeni kolege – Mješovita vokalna skupina NešPula, članovi istarske etno skupine Veja te renomirani instrumentalisti; Carlos Fagin na klaviru, Alen Bernobić na trubi, Ivan Šugar na saksofonu te etnomuzikolog Dario Marušić na violini.

Ograničeni kontigent ulaznica za slavljenički koncert pulskog sastava Nola nalazi se u prodaji po cijeni od 100 kn Ulaznice osigurajte na vrijeme na blagajni i na mrežnim stranicama Istarskog narodnog kazališta Pula.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno