5 C
Vinkovci
Petak, 2. prosinca 2022.

Nola priprema novi singl i videospot za pjesmu Negdje između

Više od autora

- vl promo-m_nola-priprema-sing-spot_izmedju-nas_ST

Aktualni singl grupe Nola ‘Moj svijet’ već je 25 tjedana u društvu najemitiranijih radijskih singlova HRtop40. Kreativni dvojac Nole, Gabi i Marijan, za drugu polovicu rujna najavljuju novi singl ‘Negdje između’. Nakon obilja pozitivne energije u pjesmi ‘Moj svijet’, koju je publika prepoznala i nagradila, Nolin novi singl snažna je ljubavna pjesma u kojoj je ponovno do izražaja došao fantastičan Gabin vokal, kao i pun i moćan bendovski zvuk. Uz Gabi i Marijana (gitara) tu su još i Robert Slama za bubnjevima te Dean Vitasović na bas gitari.

‘Pjesma ‘Negdje između’ govori o sazrijevanju, osobnom, bračnom, životnom. Govori o nesavršenim ljudima i nesavršenim odnosima. Stvorena u vremenu kad ljudi prebrzo i olako odustaju od svojih obećanja. Govori o ljubavi sa svim svojim vrlinama i manama’, ističe Gabi.

Ovih dana na prekrasnim lokacijama Istre snimljen je i videospot za pjesmu ‘Negdje između’ koji je u fazi montaže, a izlazak se očekuje paralelno s objavom singla. Pjesma ‘Moj svijet’ kao i novi singl ‘Negdje između’ naći će se na novom studijskom albumu koji će biti objavljen početkom iduće godine.

Dobitnici Porina za Pjesmu godine i niz drugih nagrada i priznanja nakon odličnog albuma i hit singla ‘Iznad oblaka’ (2009.) objavljuju album ‘Nola Piano’ (2012.), koji je za Porin nominiran u kategoriji Pop albuma godine.

VIDEO: MOJ SVIJET

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno