16 C
Vinkovci
Petak, 9. lipnja 2023.

Noomi ‘Lisbeth Salander’ Rapace i u drugom dijelu druge Alien trilogije

Više od autora

- vl promo-


f_alien-covenant_noomi-rapace_u-drugom-dijelu_ST

Deadline je nedavno objavio da se višestruko nagrađivana švedska glumica Noomi Rapace, poznata po ulogama u filmovima Muškarci koji mrze žene (2009.), Prometej (2012.) i Dijete 44 (2015.), priključila glumačkoj postavi okupljenoj oko ostvarenja ALIEN: COVENANT u režiji Ridleya Scotta. Uprkos ranijim izvještajima da se neće pojaviti, Rapaceova će ipak reprizirati ulogu Elizabethe Shaw. Noomi se na snimanju u Australiji tako priključila glumačkoj postavi koju za sada čine Michael Fassbender (reprizirat će rolu androida Davida iz prethodnog filma), Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smolett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez i Billy Crudup.

Zamišljen kao drugo poglavlje prequel trilogije započete sa Prometejom, radnja filma ‘Alien: Covenant’ pratit će svemirski brod Covenant na njegovom putu ka udaljenoj planeti na suprotnoj strani galaksije. Ono za što je posada vjerovala da je nepoznati raj, u stvari je mračni i opasni svijet čiji je jedini stanovnik android David, jedan od dvoje preživjelih članova Prometej ekspedicije.


Za scenarij su zaduženi Jack Paglen i Michael Green (Green Latern, 2011). U redovnu kino distribuciju trebao bi krenuti 4. Kolovoza iduće godine. [Filmofil.ba]

TRAILER: PROMETHEUS (2012)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno