U samom srcu Vinkovaca, u pješačkoj zoni, danas je s radom počela Nova Optika. Optika je to koja svoju poslovnicu u Vinkovcima već ima i to u prostorijama naše bolnice, no s novim prostorom i bogatom ponudom dolaze još bliže građanima.

Nova Optika otvorila je vrata svoje druge poslovnice u Vinkovcima. Na jednom mjestu možete pronaći bogatu ponudu, profesionalnu uslugu i kvalitetne proizvode, a povodom otvorenja čekaju vas akcije, popusti, velika iznenađenja i prigodni pokloni. Dobrodošlicu vam Optika nudi na adresi Trg bana Josipa Šokčevića 2 gdje će vam ljubazno i profesionalno osoblje odgovoriti na sve ono što vas zanima.

Povodom otvorenja nude 30 posto popusta na dioptrijske okvire, dioptrijska stakla, sunčane naočale, a od sljedećeg tjedna ovdje možete i besplatno pregledati svoj vid, bez čekanja.


Ključ uspjeha Nove optike je, kako ističu briga za klijenta, profesionalnost, individualni pristup, ljubaznost i raznolika ponuda te cijene pristupačne svakom klijentu. U svojim poslovnicama nude stručno savjetovanje i kontrolu vida, stručnu pomoć pri odabiru okvira i naočalnih leća, kvalitetnu i brzu izradu naočala, servis svih vrsta naočala, kontaktne leće i otopine, velik izbor sunčanih i dioptrijskih okvira, mogućnost plaćanja gotovinom i karticama, primaju recepte HZZO-a, a imaju i velik izbor sunčanih naočala i dioptrijskih okvira.