19 C
Vinkovci
Subota, 2. srpnja 2022.

Nova pjesma Borisa Štoka kao simbol novog razdoblja u njegovom životu

Više od autora

- vl promo-


Boris Štok ima novi singl i novi video spot. U vrijeme kada je nastala pjesma “Jesmo li jedini” Borisu su se dogodile neke velike i lijepe promjene u životu.

“Sve je to bilo vrlo inspirativno za tekst i senzibilitet pjesme, njen intimni karakter… osobno, jedna od najdražih pjesama. U glazbenom smislu, zadnje vrijeme slušao sam dosta London Grammar pa smo zvukom i produkcijom htjeli ići u tom smjeru, dobiti taj “svjetski i britanski” zvuk. Takvu produkciju, stilski i aranžmanima u Hrvatskoj ne radi nitko  i vjerujem da smo uspjeli.  Slojevito, na trenutke možda malo mračniji “pop”, ali vrlo melodično i pjevno. Htio sam dobiti taj diskretni puls ritmični u pozadini u kombinaciji sa timpanima, orkestracijom i elektronikom. Glazbu i produkciju potpisujemo zajedno Darko Terlević i ja, tekst je moj, a sve je miksao i masterizirao Matej Zec” – rekao je Boris o svojoj novoj pjesmi.

BORIS ŠTOK, 2022 | foto: Tanja Kanazir

Redatelj video spota je fantastični i talentirani Dario Radusin koji je za vizualnu priču pjesme angažirao i Klaru Mucci, uspješnu mladu glumicu koja karijeru uspješno gradi izvan granica država naše regije. Ova lijepa Splićanka s ponosom je ponijela jednu od glavnih ženskih ulogu u austrijskoj seriji “The Ibiza Affair”. Serija donosi priču o Aferi “Ibiza”, koja je prije nekoliko godine upisana na stranice austrijske povijesti.

Pjesma “Jesmo li jedini” ujedno najavljuje i niz koncertnih nastupa Borisa i njegovog benda. O ljetu koje je pred vratima sam Boris kaže:

“Planovi su svirati i snimati, uživati u svim mirisima i okusima glazbe. Koncertna sezona je već počela, prije nekoliko tjedana vikend na Krku, 14.5. smo u Zagrebu na Future scope festivalu, 2.6. također na Jarunu na Beer craft festivalu, 7.8. u Vodicama, itd. U međuvremenu čekam potvrde još nekih datuma, prije službene objave. Za jesen pripremam još jedan singl te vjerojatno i album, dakle puno posla i izazova i super da je tako.”

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno