32 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Nova pjesma Brune Filipovića “Golube moj”

Više od autora

- vl promo-

Talentirani kantautor s Korčule Bruno Filipović, odlučio je svoja trenutna razmišljanja pretočiti u pjesmu “Golube moj”, koja zrači melankolijom i mirnim ljetnim ugođajem.

Kao i dosadašnje pjesme tako i ovaj novi singl pokazuje širinu Brune Filipovića kao autora koji spretno plovi u svim žanrovima iz pjesme u pjesmu, ostavljajući svoj pečat kako glazbeno tako i tekstualno. Osim što Bruno potpisuje glazbu i tekst, također je radio na aranžmanu pjesme. Pjesma je ujedno i nastavak plodonosne glazbene suradnje Brune i Saše Antića, ali ovaj put Antić je svoj doprinos pjesmi dao odsviravši harmoniku.


Tekst pjesme je jednostavan, ali izravan, i pogađa u srž te govori o osjećaju koji svaki roditelj iskusi u momentu shvaćanja da njihova djeca odrastaju. ‘‘Pjesma ‘Golube moj‘ govori o osjećaju koji nastane kod svakog roditelja kad djeca postaju samostalna, kada započne proces odvajanja. U biti, bilo koji oblik razbijanja uže obitelji, selidbe, imigracije, osamostaljenja, budi dvojake osjećaje tuge i radosti, ponosa i strepnje. Tih nekoliko godina koje čine razliku od male bebe do mladog čovjeka, ipak proleti u trenu i ostavi nas nespremne…‘‘, ispričao je Bruno.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno