25 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Nova pjesma Josipa Palamete “Zauvijek”

Više od autora

- vl promo-

S proljećem cvjeta i domaća glazbena scena. Mladi talentirani glazbenik Josip Palameta predstavio je svoju novu pjesmu „Zauvijek”, ali i spot sniman u Budimpešti.

„Pjesma „Zauvijek” je, kao i svaka moja autorska stvar, nastala spontano i u krivom trenutku obzirom na to da se uvijek moram skloniti od društva kako bih mogao zabilježiti ideju iz koje nastaje pjesma. Pjesmu sam pisao prošle godine, u jednom trenutku nisam bio siguran u kojem bi smjeru išla, pa je Matija Cvek, s kojim se i privatno družim, uletio s kreativnim i brzim prijedlogom kako samo on zna. Tako smo prijateljstvo okrunili suradnjom”, kaže Josip koji je za potrebe spota prvi put bio u Budimpešti.


„Aranžman su napravili vrhunski glazbenici Tomo Presečki i Nino Krznar, a producent pjesme je Igor Pauk. Dio tima je, za razliku od mene, već bio u Budimpešti pa nam je to olakšalo odabir lokacija za snimanje“, zadovoljno dodaje Palameta čiji spot ima dnevni i noćni ambijent. Iako u slobodno vrijeme puni baterije čišćenjem, slijedi mu jako malo slobode jer kako nas sunce počinje jače grijati to ima više i live svirki i evenata. „Usporedno s tim snimamo i radimo pjesme koje će izlaziti svakih par mjeseci, a ako bude sve išlo po planu sljedeće godine u ovo doba nadam se albumu”, najavljuje Palameta koji u šali planira i ženidbu makar je, citiramo „slobodan kao ptica”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno