27 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Nova pjesma obećavajućeg producenrskog dvojca Merka & Kremonta zove se Hands Up

Više od autora

- vl promo-

Predstavljamo vam Hands Up (Universal Music), novi singl producentskog dua Merk & Kremont, nastao u suradnji sa skupinom DNCE!

Pjesma je dostupna u radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi.

Novi singl stiže na krilima uspjeha koji je ovaj mladi talijanski producentski duo ostvario sa singlom ‘Sad Story (Out of Luck)’ ft. Ady Suleiman. Upravo su ovom pjesmom Federico Mercuri i Giordano ostvarili značajan uspjeh diljem svijeta – milijunske Youtube preglede i Spotify streamove, smjestili su se i na Top 100 Shazam liste u nekolicini zemalja diljem Europe (Italija, Poljska, Rusija, Bugarska, Francuska…), a ubrzo su uslijedili i pozivi za nastupe na Ultra Music Miami i Nameless Music festivalima.

I u radu na novom singlu posegnuli su za isprobanom recepturom suradnje s prepoznatljivim glazbenim imenom, pa im se u ‘Hands Up’ tako pridružila skupina DNCE, koju je 2015. osnovao Joe Jonas. Uz Federica i Giordana, pjesmu produkcijski supotpisuje i njihov sunarodnjak – OOVEE.

Merk & Kremont svakako su jedno od interesantnijih novih glazbenih imena koja nam stižu iz Italije. Posljednjih nekoliko godina proveli su predstavljajući svoj DJ set diljem svijeta, a kada nisu bili na putu, aktivno su se bavili produkcijom vlastitih pjesama, koje su mješavina electro, pop i trap žanrova.


Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno