17 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. svibnja 2024.

Nova suradnja Peta Yorna i Scarlett Johansson je singl Bad Dreams kao najava skorog EP-a

Više od autora

- vl promo-

Američki glazbenik Pete Yorn u suradnji s glumicom i pjevačicom Scarlett Johansson predstavlja prvi singl, naslova Bad Dreams, koji će se naći na njihovom zajedničkom EP izdanju.

Produkcijom nove pjesme bavio se Pete Yorn, zajedno s dugogodišnjim suradnikom Waltom Vincentom. Najavni singl ‘Bad Dreams’ dobio je i prateći videospot u režiji legendarne redateljice Sophie Muller, poznate po suradnji s glazbenicima kao što su  Beyoncé, Coldplay, No Doubt, Gwen Stefani, Shakira, The Killers…

Bilo je odlično ponovno surađivati sa Scarlett. Snimali smo ‘Bad Dreams’ par dana u Los Angelesu, u Spring Street studiju, kod mog starog prijatelja R. Walt Vincenta.‘ – rekao je Pete Yorn o suradnji sa Scarlett.


Singl ‘Bad Dreams’ najava je zajedničkog EP izdanja, koje će nositi naziv Apart, a u Hrvatskoj ga očekujemo 1. lipnja. Iščekivani EP već sada je dostupan u digitalnoj prednarudžbi putem Google Playa, a naslijedit će zajednički album ‘Break Up’ Yorna i Johansson, iz 2009. godine.

Biti u mogućnosti ponovno snimati s Peteom, na potpuno drugačiji način, ali unutar istih kreativnih parametara, za mene je posebno umjetničko iskustvo. Uvijek je zadovoljstvo pjevati s njim jer smatram da se naši glasovi i priče međusobno upotpunjuju.‘ – rekla je Johanssonova.

U iščekivanju EP izdanja ‘Apart’, koje donosi 5 pjesama, hrvatskoj publici prva je dostupna u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno