20 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Novi hit Septice “Daj mi krila sokole”

Više od autora

- vl promo-

Svi koji su upoznati s radom Septice znaju da se svakom novom pjesmom može očekivati neočekivano, ali i neočekivano očekivati očekivano. “Daj mi krila sokole” njihova je nova pjesma koja stiže upakirana i u videospot epskih razmjera.

Raspekmežena Septica! Oni koji su imali sreću već su imali sreću čuti ovaj lako pamtljivi stiskavac. Septica u najintimnijem i najnježnijem izdanju od COVID pandemije na ovamo”, stoji na njihovom Facebook profilu povodom izlaska pjesme, ali i spota na svjetlo dana. Spot je začinjen emotivnim, poetičnim krupnim kadrovima vinkovačkih lica koji daje naslutiti kako svakome “jednog dana može proći bager preko glave”. Za nepovjerovati je da pjesma stiže netom prije njihovog velikog koncerta u Vintage Industrial Baru u Zagrebu koji će se dogoditi u srijedu, 29. ožujka s početkom u 21 sat i 30 minuta.


Septica nastupa sa svojim neprijateljima i kažu da će to biti dan kada je Zagreb mislio da se otvorio pakao: HEMORAGIJSKA GROZNICA SRIJEDINE VEČERI u sklopu turneje “Tri sulara su, a i Mič je tu”. Tko ne dođe požalit će. Tko dođe požalit će. Dođite i požalite! Uz nastup energičnih glazbenika ljubitelji lijepe književnosti moći će uživati u recitalu “Teškoće preračunavanja Kune u Euro i gubici na tečaju u konverziji” te premijernom predstavljanju aplikacije koja će i čobanu nevježi olakšati pronalazak najkraće slamke u kravljoj balezi. I nenormalni će doći na svoje! U maloj sali kluba bit će organizirana kognitivno-bihevioralna terapija za posjetitelje s momentalnim problemima i manijakalnom depresijom. Najbrže čekaju neugodnaiznenađenja!

Ulaz skoro pa džabe – 8 eura u pretprodaji u Vintage Industrial Baru, Grif baru i Dirty Old Shopu (moguće i online), a na dan koncerta 11 eura na ulazu u Vintage.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno