16 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Novi singl Norah Jones se zove It Was You

Više od autora

- vl promo-Nakon što je prije nešto više od mjesec dana predstavila singl “My Heart Is Full”, Norah Jones je najavila kako će oni nastaviti pristizati. Istina je – dolazi nam sljedeći pod imenom “It Was You”. Singl je hrvatskoj publici dostupan osim u radijskom eteru i putem digitalnih glazbenih platformi.

Norah Jones ovime nastavlja svoj niz najavljenih singlova. Svi singlovi predstavljaju prvi materijal od njezinog posljednjeg, šestog, studijskog albuma “Day Breaks”. Uz Norah na klaviru, pridružio joj se bubnjar Brian Blade, basist Chris Thomas, orguljaš Pete Remm, trombonist Dave Guy i saksofonist Leon Michels.

Osim što singlovi nastavljaju izlaziti, Norah je trenutno i na europskoj turneji. Ovaj mjesec posjetit će Njemačku, Francusku, Italiju, Španjolsku i Portugal. Novi singlovi sigurno će doživjeti svoju premijeru, a nikako se ne smije zaboraviti niti svi prošli hitovi. Posljednji album apsolutno je osvojio publiku i glazbene kritičare, a mnogi su ga uspoređivali i s njenim debi albumom. Norah Jones je do sad osvojila mnoge nagrade, a tu je čak devet Grammyja. Svi ti doprinosi doveli su do toga da je Billboard uvrsti u svoju listu najutjecajnijih glazbenika (od 2000. do 2009.).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno