Iako je Tomislav Goluban svoj deseti album ”Chicago Rambler” objavio početkom godine, pjesme s njega  se još uvijek nalaze na specijaliziranim blues top listama u Chicagu i državi Illinois.
Podsjetimo, ”Chicago Rambler” snimljen je, miksan i produciran u Chicagu s vrhunskom ekipom lokalnih glazbenika, kojima se u dvije pjesme pridružio i specijalni gost Joe Filisko.
Za zaključni singl s albuma izabrana je pjesma ”Jerry Ricks on My Mind” koja je nastala inspirirana zajedničkim druženjem Golubana i pokojnog bluzera Jerryja Ricksa. Posljednji koncert Ricks je odsvirao upravo s Golubanom, a imali su plan snimiti i zajednički album. Nažalost, Ricks je ubrzo preminuo, a ovo je pjesma njemu u čast. Sahranjen je na malom groblju u Kastvu iznad Opatije, gdje je živio nekoliko godina i gdje se od tada održava blues festival njemu u čast.
Videopot je snimio Igor Modrić u Kastvu, a korištene su i neke njegove snimke iz filma „Črni Kastavac“, dok montažu potpisuje „Tvornica kadrova“. Zajedničku fotografiju Jerryja Ricksa i Tomislava Golubana snimio je Davor Hrvoj 2006. godine u neprežaljenom zagrebačkom B.P. Clubu.