11 C
Vinkovci
Srijeda, 24. travnja 2024.

Novi singla Shawna Mendesa zove se In My Blood

Više od autora

- vl promo-

Multiplatinasti pjevač i tekstopisac Shawn Mendes predstavlja prvi singl s iščekivanog trećeg studijskog izdanja. Novu pjesmu, naslova In My Blood, Shawn je producirao u suradnji s Teddyem Geigerom, a s tekstom su mu dodatno pripomogli i dugogodišnji suradnici Scott Harris i Geoff Warburton.

Novu pop-rock himnu nosi dosad najranjiviji i najemotivniji tekst koji je Shawn napisao. Najavni singl ‘In My Blood’ najnoviji je komadić zvuka još od trostruko platinastog singla ‘There’s Nothing Holdin’ Me Back’, koji se našao na #1 Top 40 Radio ljestvice, kao i na Billboard Pop Songs ljestvici. Spomenuta pjesma treća je za mladog Shawna koja se našla i na Billboard Adult Pop Songs ljestvici, te ga učinila prvim glazbenikom mlađim od 20 godina, koji se na spomenutoj ljestvici našao čak tri puta.


Uz singl ‘In My Blood’, kojim Shawn Mendes najavljuje iščekivano treće studijsko izdanje, na albumu će se naći još jedna nova pjesma, pod naslovom ‘Lost In Japan‘, koja je baš kao i najavni singl dostupna u digitalnom obliku.

Emotivan singl ‘In My Blood’ Shawna Mendesa, hrvatskoj publici dostupan je putem digitalnih glazbenih servisa.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno