3 C
Vinkovci
Petak, 8. prosinca 2023.

Novi spot Hladnog piva za pjesmu Dan oslobođenja sniman u Irskoj!

Više od autora

- vl promo-

m_hladno-pivo_dan-oslobodjenja_spot-irska_ST

Hladno pivo donosi spot za pjesmu ‘Dan oslobođenja’! Osmi je to singl s albuma ‘Dani zatvorenih vrata’, a kako pjesma govori o državi ‘u kojoj više nikog nema’, spot se, prigodno, snimao u Irskoj.

Ovo je prvi putopisni spot Hladnog piva. Namjera nam je bila filmski zabilježiti naš debitantski izlet do Irske.
Dan Oslobođenja je prpošna razigrana zezancija na račun iseljavanja a kako sve više mladih emigrira baš u Irsku, iskoristili smo svirke u Corku i Dublinu te anketirali publiku da vidimo iz kojih su gradova došli.  Drago nam je  da se čak i naš veleposlanik odazvao.

Puno smo toga naučili u tih par dana pa  prije nego se i vi odlučite za selidbu imajte na umu da Irci ne drže jaja u frižiderima, da nema WC-a na autoputu između Dublina i Corka, da ima mnogo manje pasa na cesti i da narkomane nikad ne smiješ gledati u oči.

Mislimo da je redatelj Vojan Koceić, odlično zabilježio ovaj čudesni trip do Smaragdnog otoka.Napomena za kraj: U širokom luku zaobiđite Rock n Roll Museum u Dublinu. Čista prevara! Radije tu lovu spiskajte u prvom pubu. – opisao je Mile Kekin doživljaje Hladnog piva s puta i snimanja spota.

Hladno pivo se iz Irske vratilo puno dojmova, a doživjeli su i neke zanimljive trenutke. Pa su tako na semaforu čekali zeleno svjetlo s The Edgem iz U2-a a na autoputu pri brzini od 130 na sat im je pukla guma! Na koncertima u Corku i Dublinu, koji su održani prije 2 tjedna, publika je dobila za zadatak napisati na papire iz kojih su gradova iselili kako bi došli raditi i živjeti u Irsku dok su na cesti naišli i na hrvatskog veleposlanika u Irskoj.

Većinu navedenog snimili su kamerom, a redatelj Vojan Koceić iz splitskog Pilot Studija, pretočio je sve u zanimljivu video priču.

HLADNO PIVO: DAN OSLOBOĐENJA [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno