Pet je novih video naslova koje možete naći na videu tržištu i to u fizičkom obliku, dakle na DVD-u i Blu-rayu, pet naslova koji nam i ovog puta stižu iz Menarta a koje vam do sada na ovim našim stranicama još nismo najavili. To su Jurski svijet: Pad kraljevstva, Oceanovih 8, Party života, Spielbergov novi hit Igrač broj 1 te fantasy akacija Rampage: Totalni kaos zabavni film s Dwayneom Johnsonom. U nastavlu vam donosim pregled svakoh pojedinačnog naslova…


Jurski svijet: Pad kraljevstva

Režija: J.A: Bayona

Uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall, Ted Levine, Jeff Goldblum, BD Wong, Daniella Pineda…

Originalni naslov: Jurassic World: Fallen Kingdom, 2018.

Video distribucija: Menart

Trajanje: 128 minuta

Žanr: Akcija, avantura, ZF


Sinopsis: Uz sve čudo, avanturu i uzbuđenje koji su sinonim za jednu od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza u povijesti kina, ovo jedinstveno filmsko ostvarenje, 7. lipnja 2018. u hrvatska kina vraća omiljene dinosaure i ostale stanovnike Jurskog svijeta.

Novi nastavak fantastičnog serijala, Jurski svijet: Pad Kraljevstvaredatelja J.A. Bayona, donosi nam nove, zapanjujuće vrste, koje su sposobne utjerati strah u kosti kao ni jedne ikada prije.

Zvijezde serijala Chris Pratt i Bryce Dallas Howard ostaju vjerni Jurskom svijetu i u ovom nastavku, a uz njih se vraćaju i glasoviti izvršni producenti Steven Spielberg i Colin Trevorrow. Glumačkom dvojcu Pratt i Howard, ovoga se puta pridružuju James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, te Rafe Spall, dok BD Wong i Jeff Goldblum također nastavljaju svoje uloge.

Fantastični svijet dinosaura u novom nastavku publici donosi više akcije, avanture i adrenalina no ikad. Ne propustite svjedočiti bitci za veličanstveno kraljevstvo od kojeg je sve počelo.


Oceanovih 8

Režija: Gary Ross

Uloge: Sandra Bullock, Rihanna, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Katie Holmes, Adriana Lima, Olivia Munn, Dakota Fanning…

Originalni naslov: Ocean’s Eight, 2018.

Video distribucija: Menart

Trajanje: 110 minuta

Žanr: Akcija, kriminalistički, komedija


Sinopsis: Pet godina, osam mjeseci i 12 dana. To je vrijeme koje je Debbie Ocean (Sandra Bullock) posvetila pripremi najveće pljačke svoje karijere. Akcija zahtijeva najbolje od najboljih, uključujući i njezinu bivšu partnericu u zločinu Lou (Cate Blanchett) i tim stručnjaka. Njihov cilj: 150 milijuna dolara vrijedni dijamanti koji će krasiti vrat svjetski poznate glumice(Anne Hathaway) na događaju godine, Met Gala. Plan se čini dobar ali kako bi uspio, sve mora proći savršeno – i to pred očima svih uzvanika.


Party života

Režija: Ben Falcone

Uloge: Melissa McCarthy, Matt Walsh, Molly Gordon, Ben Falcone, Jacki Weaver, Stephen Root, Maya Rudolph…

Originalni naslov: Life Of The Party, 2018.

Video distribucija: Menart

Trajanje: 105 minuta

Žanr: komedija


Sinopsis: Kada je muž iznenada napusti, dugogodišnja kućanica Deanna (Melissa McCarthy) svoju tugu preusmjerava u nešto konstruktivno – povratak na fakultet na kojem upisuje isti smjer kao i njezina kćer. Iskustvo boravka u kampusu mijenja Deannu – sada Dee Rock – koja u potpunosti prihvaća novi život prepun slobode i neobuzdane zabave…


Igrač broj 1

Režija: Steven Spielberg

Uloge: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Lena Waithe, T.J. Miller, Simon Pegg, Mark Rylance…

Originalni naslov: Ready Player One, 2018.

Video distribucija: Menart

Trajanje: 140 minuta

Žanr: akcija, avantura, ZF


Sinopsis: Igrač broj 1 prati priču tinejdžera Wadea koji svoje dane provodi igrajući OASIS. Wade ima želju iz sumornog svijeta pobjeći u globalnu mrežu virtualne utopije gdje korisnici vode idilične alternativne živote.

Kada ekscentrični multimilijarder i tvorac igrice James Halliday umre, u oporuci ostavi svoje bogatstvo onome tko pobijedi u dobro smišljenom lovu na blago. Koristeći svoj avatar, Wade će se u utrci za blagom morati suprotstaviti moćnim protivnicima koji ga neće prestati napadati i u stvarnom svijetu.


Rampage: Totalni kaos

Režija: Brad Peyton

Uloge: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Jake Lacy, Malin Akerman, Joe Manganiello…

Originalni naslov: Rampage

Video distribucija: Menart

Trajanje: 107 minuta

Žanr: Akcija, avantura, fantazija


Sinopsis: Davis Okoye (Dwayne Johnson) dijeli neizbrisivu vezu s Georgeom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kad se rodio. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nježnog majmuna u bijesno čudovište.

Ta novonastala čudovišta počela su uništavati cijelu Sjevernu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Okoye se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protuotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koji je nekada bio njegov prijatelj.