17 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Novo filmsko čudo iz pera J.K. Rowling

Više od autora

- vl promo-Knjiga FANTASTIČNE ZVIJERI I GDJE IH NAĆI, poznate spisateljice J.K. Rowling oživjet će ove godine na velikom platnu, točnije 17. studenog 2016. godine kada stiže u domaća kina.

U glavnoj ulozi gledat ćemo Eddieja Redmaynea koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

Osim Redmaynea, u filmu će se pojaviti i Katherine Waterston u ulozi Tine, Dan Fogler kao Jacob, Samantha Morton glumi Mary Lou, a oskarovac Jon Voight će se naći u ulozi Henryja Shawa. Uz njih će u filmu nastupiti i Ron Perlman i Colin Farrell u manjim ulogama.

Film je režirao David Yates, baš kao i posljednja četiri filma o Harryju Potteru, a scenarij je napisala sama književnica, J.K. Rowling.

‘Čudesne zvijeri i gdje ih naći’ (Fantastic Beasts And Where To Find Them, 2016.) će se u distribuciji Blitz filma u kinima pojaviti za malo manje od godinu dana, a već je ovim prvim trailerom izazvao zanimanja ne samo zaljubljenika u ovaj čarobni svijet, već i onih koji su površno pratili nastavke o najslavnijem čarobnjaku, stoga ne sumnjamo kako će pred kraj sljedeće godine ponovno nastati prava filmska euforija.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno