-4 C
Vinkovci
Četvrtak, 9. veljače 2023.

Novo lice na sceni – poslušajte singl “Sivu zonu (Raj)” mladog Fyua!

Više od autora

- vl promo-

El Records predstavlja bjelovarskog kantautora imena Fyu, koji premijerno otkriva svoj prvi singl, “Siva zona (Raj)”. Multiinstrumentalist snažnog glasa zrači posebnošću, kao i njegov prvijenac, kojim želi, kao i ostatkom svoje glazbe, “stvoriti mjesto gdje svi oni koji se ne osjećaju dobro u svojoj koži mogu biti sigurni i pomoći sami sebi kroz tu glazbu.” Ovaj dvadesetdvogodišnji strastveni sportaš i svestrani student računarstva samostalno je odsvirao sve dionice na svojoj pjesmi.

Fyu, 2022 | foto: Tea J.

Kada bi trebao ukratko opisati svoju glazbu, Fyu govori da je to “smjesa raznih vrsta rock glazbe poduprta vokalom grunge dječačića i dinamičnim pjevnim korusima”. A note “Sive zone” nadopunjuje i dinamičnim video spotom! “Crna i bijela boja u spotu simboliziraju načine, dualistička ponašanja. Ljudi su slojeviti i nije jednostavno odrediti što je crno, a što bijelo” kaže Fyu.


Objavom “Sive zone”, Fyu postaje peti izvođač El Recordsa, izdavačke kuće za mlade glazbenike čiji je cilj promovirati muziku mladih ljudi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno