Foto: Linus Sandgren
Zbog pandemije korona virusa odgođen je i najnoviji film o najčuvenijem tajnom agentu James Bondu, film “No Time to Die” kojega je režirao Cary Joji Fukunaga. U ranim danima krize s pandemijom, bilo je nezamislivo da će tako veliki naslov biti odgođen zbog nečega što se velikom dijelu stanovništva činilo tek kao ograničena pojava u povijesti svijeta i filma.
Redatelj Fukunaga je također na društvenim mrežama opovrgnuo mogućnost da će se na ljeto snimaju dodatne scene za filma, ili da će neke već postojeće ponovo snimati.
Koliko će kvalitetan biti jubilarni 25. film o tajnom agentu 007 imat ćemo priliku vidjeti već ove jeseni. “No Time To Die” bit će ujedno i posljednji film u kojem će se u ulozi Jamesa Bonda pojaviti izvrsni Daniel Craig, kojemu će to biti peti put da se pojavljuje u ulozi Bonda, nakon filmova “Casino Royale” (2006.), “Zrno utjehe” (2008.), Skyfall (2012.) i Spectre (2015.).
Premijera “Za smrt nema vremena” na rasporedu je 20. studenog 2020. godine dok će u američkim kinima startati pet dana poslije.