Nuštar: Predstavljena knjiga “Svjetlosna godina” Mare Majstorović

0
646
U Narodnoj knjižnici i čitaonici Sv. Benedikta u Nuštru 27. veljače predstavljena je knjiga pod nazivom “Svjetlosna godina” autorice Mare Majstorović. Autoricu je predstavila i program moderirala Roberta Mesić.
Svoju prvu knjigu autorica je posvetila svom rodnom gradu Vukovaru i svojim sugrađanima Vukovarcima, ali i Vinkovčanima i svim ljudima dobre volje koji žele proniknuti malo dublje u svoje emocije, u svoje misli, u svoja svakodnevna stanja, navike, odabire, ponašanja…
Knjiga govori o Vukovaru 1991. godine, ali iz jedne druge perspektive, iz perspektive osobe koja nije sudjelovala u ratu te o svemu progovara kao promatrač svih tih događanja sa željom da ljudi čitajući knjigu uđu upravo u te “cipele promatrača” i upitaju se ima li smisla živjeti više u prošlosti ili se treba okrenuti viziji budućnosti.
Mara Majstorović danas sa svojom obitelji živi i radi u Vinkovcima. Magistra je ekonomije te certificirani trener Neurolingvističkog programiranja i praktičar Points of You metode u procesima osobnog razvoja. Vlasnica je tvrtke Lotusmedia i urednica portala www.samopozitivno.com, koji promovira izvrsnost i pozitivnost.