18 C
Vinkovci
Srijeda, 29. svibnja 2024.

Nuštarci najbolji na domaćem terenu

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

U organizaciji Stolnoteniskog kluba Nuštar jučer je održan 7. Stolnoteniski memorijal Nuštar Open 2021. na kojem je sudjelovalo 12 klubova s 95 igrača. Igralo se u 10 pojedinačnih kategorija: klinci/klinceze, najmlađi kadeti/kadetkinje, mlađi kadeti/mlađi kadetkinje, kadeti/kadetkinje i juniori/juniorke.

U iznimno jakoj konkurenciji STK Nuštar bio je najuspješniji klub. U tri kategorije pobijedili su Nuštarci; Mia Pfaf, David Kubiček i Mislav Pfaf, dok su u četiri kategorije igrači Nuštra došli do srebrne medalje; Barbara Džanak, Franko Mesić, Tonka Rudnički, a Dominik Majstorović i Luka Damjanović osvojili su brončano odličje.


Boje nuštarskog kluba branili su i Edison i Elda Biraj. Ovo je dosad najbrojniji kadetski turnir u organizaciji STK Nuštar jer je nastupilo 95 igrača iz Požege, Slavonskog Broda, Osijeka, Vinkovaca, Opatovca, Donjeg Miholjca, Novog Sada i Selenče. Prije nekoliko dana najveći talent nuštarskog kluba David Kubiček nastupio je na međunarodnom turniru u Varaždinu. S dvije pobjede i jednim porazom prošao je kvalifikacije i osigurao nastup u glavnom ždrijebu turnira. Međutim, ispao je u 1/16 finala, no treba reći da je bio jedini hrvatski predstavnik U-13 koji je prošao grupnu fazu natjecanja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno