13 C
Vinkovci
Petak, 19. travnja 2024.

Objavljen Javni natječaj za pomoć obiteljima s četvero i više djece do 18 godina

Više od autora

- vl promo-

Vukovarsko-srijemska županija, Upravni odjel za sport, mlade i demografiju objavio je Javni poziv za dodjelu financijskih sredstava za pomoć obiteljima s četvero i više djece do 18 godina na području Vukovarsko srijemske županije za 2023. godinu.

Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva za 2023. godinu je 345.079,30 eura. Vukovarsko-srijemska županija isplaćivat će 133,00 eura mjesečno prijaviteljima koji ispune uvjete Javnog poziva. Pravo na pomoć obiteljima s četvero i više djece dodjeljivat će se od 01. ožujka 2023. godine do 31. prosinca 2023., odnosno do utroška financijskih sredstava.

Pravo podnošenja prijave na Javni poziv odnosno dodjelu financijskih sredstava u okviru demografskih mjera na području Vukovarsko-srijemske županije imaju prijavitelji koji su: državljani Republike Hrvatske, roditelj/i ili izvanbračni drugovi ili skrbnik/ici ili posvojitelj/i četvero i više djece do 18. godina, roditelj/i ili izvanbračni drugovi ili skrbnik/ici ili posvojitelj/ s prebivalištem na području Vukovarsko-srijemske županije.Uvjeti koje moraju ispunjavati su: da imaju četvero i više djece do 18 godina, da imaju prebivalište na području Vukovarsko-srijemske županije,da je jedan roditelj ili izvanbračni drug ili skrbnik ili posvojitelj nezaposlen, da je samohrani roditelj ili skrbnik ili posvojitelj te da je jednoroditeljska obitelj.

Javni poziv otvoren je danom objave na internetskim stranicama Vukovarsko-srijemske županije 21. veljače 2023. do 08. prosinca 2023. godine odnosno do utroška financijskih sredstava gdje ujedno možete pronaći sve informacije o natječaju.

FOTO: VSŽ

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno