Izvor: Studentski centar u Osijeku

Nova akademska godina je pred vratima, pa tako započinje povratak studenata u dva osječka studentska doma: u novi studentski dom u kampusu te u studentski dom u ulici Ivana Gorana Kovačića.

Useljenje u studentske domove bit će u subotu 31. kolovoza od 8 do 12 sati, 2. i 3. rujna od 8 do 14 sati za starije studente, a za brucoše od 1. do 3. listopada od 8 do 14 sati. U nedjelju neće biti moguće useliti.

Oba osječka studentska doma i ove godine primit će ukupno 619 studenata (426 u kampusu i 193 u I. G. Kovačića), dok će još 600 osječkih studenata dobiti po 200 kuna mjesečno kao subvenciju za privatni smještaj. Studenti koji su ostvarili pravo na subvenciju privatnog smještaja bit će obaviješteni početkom listopada putem e-mail.

Na useljenje studenti moraju obavezno ponijeti liječničku potvrdu te tri isprintana i popunjena ugovora koji se mogu preuzeti na službenoj stranici STUC-a. Studenti koji su ostvarili pravo na Dom IGK dobit će ugovore prilikom upisa. Za eventualne primjedbe studenti se mogu obratiti u ured Novog studentskog doma svaki radni dan do 15 sati gdje mogu dobiti i uvid u predmet.

Studenti koji bi dijelili zajedno sobu u novom domu mogu se javiti voditelju na e-mail tknezevic@stucos.hr dok informacije vezane za Studentski dom IGK mogu dobiti na telefon 031/574 002.