27 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. lipnja 2022.

Odigran prvi dan Orion Futsal Cup-a!

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr
Večeras je u Vinkovce stigla prava futsal euforija! Nakon punih 9 godina, u našem gradu započeo je najiščekivaniji ljetni turnir te jedan od najvećih turnira u županiji. Poprište ovog spektakla je igralište ”Lenije”, a sve sudionike i posjetitelje očekuje i bogat popratni program.

Orion Futsal Cup okuplja ukupno 45 ekipa, podijeljenih u 6 kategorija. Tako će u kategoriji seniora nastupiti 21 ekipa, u kategoriji kadeta 10 ekipa i u kategorijama od U9 do U15 14 ekipa. Turnir je otvoren seniorskom utakmicom između ekipa ”Troplex” i ”Realmix” koja je završila rezultatom 4:1 u korist ”RealMixa”. Tijekom večeri odigrane su još dvije utakmice iz iste skupine. ”Restoran Vatikan” pobijedio je ekipu ”RealMix”  rezultatom 6:1, dok je ekipu ”Troplex” pobijedio sa 7:3. Time je zaključena skupina A kod seniora i konačan poredak je sljedeći: 1. ”Restoran Vatikan” (6);  2. ”RealMix” (3); 3. ”Troplex” (0).

Između seniorskih utakmica odigrane su i dvije kadetske utakmice. ”Aroma Bradić” nadvladala je ekipu ”Banja bar” s 3:1, a ”Autoservis Crnaić” bio je bolji od ”C.B.Chicago” i pobijedio je rezultatom 4:0.

Turnir, zbog vremenskih neprilika, sutra neće biti odigran, kao ni u srijedu, 11. srpnja, zbog prolaska naše nogometne reprezentacije u polufinale SP-a.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno