2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Odličan nastup kadeta STK Cibalia

Više od autora

- vl promo-


Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

Povodom dana Grada Slavonskog Broda, STK “Graničar” organizirao je 14. otvoreno prvenstvo grada Slavonskog Broda za djevojčice i dječake, Brod open 2019.

Na ovom natjecanju nastupilo je 120 natjecateljica i natjecateljica u ukupno 8 kategorija, od kojih su 4 za djevojčice i 4 za dječake, a članovi STK Cibalia Vinkovci, pobijedili su dvije kategorije, te ostvarili jedan nastup u finalu.

Ante Kolak osvoji je prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadeta, dok je Petra Pešut osvojila kategoriju kadetkinja. Barbara Vučinić, u kategoriji najmlađih kadetkinja ostala je kratka za mali korak, odnosno u finalnom meču doživjela je poraz rezultatom 3:2 od Elena Vukovac iz STK Vodovod Osijek, te tako osvojila drugo mjesto.

Ostali vinkovački natjecatelji, a vinkovačka ekipa na ovom turniru brojila je 11 članova, nisu uspjeli doći do pobijedničkog postolja. Kako ističu u STK Cibalia Vinkovci blizinu odigravanja ovog turnira iskoristili su kako bi mladi natjecatelji, pogotovo oni koji se po prvi put pojavljuju na nekom od turnira, stekli neophodna iskustva.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno