7 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

Ekipa Na crno d.o.o. Slavija pobjednik turnira za malu Ivonu

Više od autora

- vl promo-

Tijekom današnjeg dana održan je 3. memorijalni turnir Zlatko Novoselac. Događaj je izričito humanitarnog karaktera, a novac se prikupljao za liječenje djevojčice Ivone Petrović. Sav prihod od kotizacije (200 kuna) i donacija kroz hranu i piće bit će uplaćeni na račun majke Marije.

Već smo ranije pisali o malenoj Ivoni kojoj je prerano rođenje ostavilo trajna oštećenja, a sve je to uzrokovalo krvarenje u mozgu i puknuće crijeva. Prvu operaciju doživjela je već u trećem mjesecu života pa će i ovaj prihod omogućiti potrebnu rehabilitaciju koja se obavlja u privatnim klinikama. Javnost će o prikupljenom iznosu biti obaviještena u ponedjeljak.


Malonogometni se turnir igrao u formatu 5+1, a zbog loših vremenskih uvjeta, natjecanje je održano na betonskom igralištu na Slaviji. Prvo mjesto zauzela je ekipa „Na crno d.o.o. – Slavija” koja je u finalu pobijedila ekipu „NK Hrvatski Sokol Mirkovci”, a treća ekipa bila je „Boki i prijatelji”. Antonio Mijatović iz slavljeničke ekipe dobio je pehar za najboljeg igrača, dok je najbolji strijelac bio Marko Dražić-Karalić iz ekipe „Hrvatskog Sokola”. Također, najbolji vratar turnira Luka Papac dolazi iz ekipe „Boki i prijatelji”.

Na današnjem 3. memorijalnom turniru ukupno je bilo prijavljeno 18 ekipa, a sav prikupljeni fond ide za obitelj Petrović, točnije za malu Ivonu Petrović. Unatoč ružnom i kišnom vremenu posjećenost je bila odlična te se želimo zahvaliti svima što su bili dio ove priče”, riječi su organizatora Tonija Jukića.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno