-3 C
Vinkovci
Srijeda, 8. veljače 2023.

Održana radionica EU zastupnice Ivane Maletić

Više od autora

- vl promo-

U suradnji s tvrtkom “Viva-m” i partnerskim učilištem “Matura Plus” zastupnica u Europskom parlamentu, Ivana Maletić organizirala je radionicu pod nazivom “Od ideje do projekta – mogućnosti financiranja i priprema EU projekta”.

Predavači na radionici su bili Ivana Maletić – hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i Alen Halilović – asistent zastupnice u Europskom parlamentu. Sudionici su imali priliku informirati se o ciljevima koji se ESI fondovima trebaju ispuniti te osnovnim principima kohezijske politike. Tijekom radionice sudionicima je bilo ukazano na najčešće pogreške zbog kojih se gube bodovi, kao i primjeri uspješnih projekata, te kako se popunjavaju obrasci, pregledavaju natječaji koji su trenutno otvoreni i koji su u najavi.

Na radionici su bili prisutni i župan VSŽ Božo Galić, zamjenik gradonačelnika Vinkovaca Gabrijel Šokičić, saborski zastupnik Mladen Karlić, kao i rektor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku prof. dr. sc. Vlado Guberac.

Ovo je druga radionica ove vrste, a prva je održana u Šibeniku gdje su polaznici bili upoznati s mogućnostima financiranja projekata iz EU fondova i pravilima pripreme projektnih prijedloga za apliciranje na EU natječaje.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno