23 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Održane prve Sportske igra i druženje mladih na Borincima

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Jučer su održane prve Sportske igre i druženje s mladima na Borincima u organizaciji udruge “Naši Borinci”. Usprkos toplom vremenu odaziv djece bio je odličan, a igrao se mali nogomet, potezalo uže, skakalo u vrećama i natjecalo u obaranju ruku.

“Cilj ove organizacije sportskih igara na Borincima bio je da djeca i mladi izađu iz kuća, ostave mobitele i kompjutere na jedan dan te da vrijeme provedu družeći se na svježem zraku”, poručio je predsjednik borinačke udruge Robert Rihtar.

Udruga “Naši Borinci” uredila je igralište  te osigurala besplatan roštilj i piće za sve natjecatelje. Iz udruge poručuju kako se zahvaljuju na pomoći Gradu Vinkovci  i ostalim sponzorima. Na golove su postavljene nove mreže  kako bi djeca ove ljetne praznike mogla uživati na igralištu.

Očekuje se još, navodi Rihtar, privremeni priključak struje do igrališta tako da bi uskoro nogometno igralište moglo biti osvijetljeno, a djeca su ovom viješću presretna jer će moći i u večernjom satima provoditi vrijeme na igralištu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno