9 C
Vinkovci
Četvrtak, 6. listopada 2022.

Olga Molchanova i Peter Benjamin Privara pobjednici 11. Zaba Cupa u Vinkovcima

Više od autora

- vl promo-Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci” završen je 11. Zaba Cup 2018., međunarodni  teniski turnir za dječake i djevojčice do 14 godina, a na kojem je sudjelovalo više od 200 djevojčica i dječaka iz 21 države.

U finalu 11.Zaba Cup-a gledali smo dominaciju Petera Benjamina Privare iz Slovačke u susretu protiv Luna Obruna iz Slovenije, na kraju je bio 6:0, 6:2 za Privaru, koji je tako osvojio turnir u kategoriji dječaka

U finalu turnira djevojčica gledali smo neobičan susret između Molchanove i Kantor, gdje je u prvom setu bila velika dominacije Kantor iz Mađarske, no u nastavku susreta, prva nositeljica Molchanova prepustila je samo jedan gem predstavnici Mađarske, za ukupnih 2:6, 6:0, 6:1.

U finalu parova kod dječaka slovačka kombinacija Matej Palco/ Peter Benjamin Privara, inače peti nositelji turnira, pobijedili su slovensku kombinaciju Aljaz Kirbis /Maj Premzl sa 6:1, 6:4, dok je u finalu parova djevojčica poljska kombinacija Marwina Rowinska /Magdalena Swierczynska nadigrala  druge nositeljice turnira  Marijanu Matejić i Tenu Rajki iz Hrvatske sa 6:3, 7:5.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno