Foto: One Possible Option / Crotaia records promo
Hrvatskoj publici očito je nedostajalo svjetskog zvuka, što potvrđuje slučaj riječkog benda One Possible Option koji je s prvim singlom “All We Do Today” odmah u prvom tjednu objave završio na vrhu Cenera Radija 101 i tamo se nalazi već dva tjedna. Ujedno, pobijedili su i u rubrici “Ispod pulta” glazbenog portala Muzika.hr među puno iskusnijim kolegama kao što su Josipa Lisac, Pips, Chips & Videoclips, Gužva u 16-ercu ili Pavel. Pobjedu su odnijeli i na portalu Ziher.hr gdje je “All We Do Today” singl tjedna. Na Drugom programu Hrvatskog radija, gdje je pjesma i premijerno predstavljena, u sklopu emisije “Sve najbolje” bend je ušao u top 20 najboljih singlova prema odluci glazbenih urednika tog radija.
Stižu pohvale i od glazbenih kritičara, tako Ana Hotko za blog Mala truba piše kako One Possible Option “spadaju u onu kategoriju “naše, a svjetsko”, barem sudeći po ovoj pjesmi koja je moćna na više razina: produkcijskoj, izvedbenoj i tematskoj”.
“All We Do Today” žestoka je fuzija rock i elektroničke glazbe, a savršena je najava onoga što slijedi – njihov prvi studijski album. Kako bi vam malo zagolicali maštu, najbolji aduti albuma tek će biti otkriveni. One Possible Option inače čine Deni Kasapović (vokal), Edvin Nađ (bas), Dejan Adamović Deva (bubnjevi) i Zdravko Kasapović Piggy (el. gitara), do sada su objavili nekoliko EP-ja, a sada se još ozbiljnije posvećuju diskografiji.
Aktualni singl dobio je i 3D animirani video spot koji je alternativna verzija onoga što su zamislili, ali nisu mogli realizirati zbog globalne pandemije koronavirusa. Radili su ga sami, što dovoljno govori o njihovom višestrukom talentu i posvećenosti onome što zovemo glazbeno putovanje. Za One Possible Option se već čulo, pogotovo po pitanju koncerata, a svi se nadaju kako će uskoro kriza s koncertima završiti i kako će moći publici prezentirati onu pravu snagu nadolazećeg albuma.