U petak 12. srpnja 2019. godine, u organizaciji Rock bara Saloon 1, održat će koncert mladog osječkog banda koji se zovu Echoes. Ako vremenske prilike to dozvole, koncert će se održati na terasi kluba, u Glagoljaškoj 15 u Vinkovcima.

Echoes s mladi psycho-rock kvartet kojega čine Mario Huj (vokal i gitara), Boris Janković (bas), Tomislav Jambrešić (klavijature) i Luka Kolak (bubanj).

U Saloon će nam donijeti svoje viđenje rocka 60-ih, 70-ih i 80-ih, svirajući tako pjesme Creedence Clearwater Revivala, The Doorsa, Pink Floyda, Jimija Hendrixa, Neil Younga, The Beach Boysa, Whitesnakea, Billyja Idola, Dire Straits, ZZ Topa, do covera regionalnih legendi kakvi su Divlje jagode, Majke, Ekatarina Velika i drugi.

To i ne čudi s obzirom da kao svoje glavne uzore navode baš Deep Purple, Pink Floyd, Bon Jovi, Billy Idol, Pearl Jam, Jimi Hendrix, The Doors, Majke, EKV…

Echoes su nastali u studenom 2017. godine no svi koji su ih vidjeli u živo, tvrde da im glazbenog iskustva ne manjka. Oni koji su propustili njihov prošlogodišnji koncert u Manufakturi ili ovogodišnji travanjski nastup u Hang Looseu, evo prilike za ispravak greške prekosutra u Saloonu.

Budite spremni za Comfortubly Numb, Rockin’ In The Free World, Sharp Dressed Men, Hush, Sloop Johnny B, A ti još plačeš, Ti si sav moj bol, Let na drugi svijet te mnoge druge. A zabava, dugo u noć, ovim će biti zajamčena.

Cijena ulaza je besplatna.

Jimi Hendrix – All along the Watchtower (Hir – 3.11.2018.)

Hvala svima koji su zajedno s nama otvorili sezonu, bilo je sjajno, kao i svaki put do sada. Volimo vas sve i vidimo se uskoro! <3Video by Stefani Đapić.

Posted by Echoes on Monday, November 5, 2018

Dire Straits – Sultans of swing (Hir – 26.1.2019.)

A što reći više, ponovno ste dokazali da ste najbolja publika. <3Hvala svima koji ste došli, nadam se da ste uživali i barem na kratko zaboravili na sve probleme koje imate uz nas. Hvala također svima koji su kupili majice 👕, a oni koji to nisu uspjeli sinoć, mogu nam se javiti u inbox i rezervirati svoj primjerak.Da ne duljimo, Sultani u našoj verziji! Uživajte i do sljedećeg puta. Volimo vas sve! 🤘

Posted by Echoes on Sunday, January 27, 2019