Malo je nedostajalo da se Cibalia iz Sesveta, na startu drugoligaškog prvenstva, kući vrati sa sva tri boda. Minimalnu prednost čuvala je sve do 86. minute, kada su se ipak domaći spasili od poraza.

Osvojeni bod u Sesvetama zalog je za optimizam uoči prve drugoligaške utakmice koju će Vinkovčani sutra odigrati na svom stadionu protiv momčadi Dubrave Tim Kabela.

“Protiv Sesveta u gostima osvojiti bod je velika stvar. Da nam je to netko nudio prije početka utakmice odmah bi prihvatili, jer radi se o iskusnoj momčadi koja je pet godina u vrhu druge lige i mislim da će malo klubova osvojiti bodove u Sesvetama.”, rekao je trener nebesko plavih Davor Mladina koji je svoju puno pozornost usmjerio na sutrašnjeg protivnika Cibalie Dubravu Tim Kabel, a koja je u svom premijernom nastupu u drugoligaškoj konkurenciji poražena na gostovanju u Zmijavcima od domaće Croatie 2-0.

“Mi smo u Sesvetama odigrali odličnu utakmicu i samo tako trebamo i nastaviti. I utakmica protiv Dubrave biti će vrlo zahtijevana. Očekujem našu kvalitetnu utakmicu i nadam se da ćemo uspjeti pobijediti kako bi potvrdili osvojeni bod u Sesvetama.”, rekao je Davor Mladina u najavi sutrašnje utakmice koja se na Stadionu HNK “Cibalia” igra u 17 sati i 30 minuta.