22 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.

Pavel je objavio novi singl Lažu devedesete

Više od autora

- vl promo-

Pavel (Lažu devedesete, singl) [cover]To je ujedno i četvrti singl s nadolazećeg novog albuma čiji se izlazak očekuje ovog proljeća. Prva iz tog niza je ‘Poslije nas’, nagrađen na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu kao najemitiranija pjesma s prošlogodišnjeg izdanja festivala, a uslijedili su ništa manje popularni ‘Vrijeme života’, ‘Ljubav’ i blagdanski hit ‘Svi moji Božići’.

‘Lažu devedesete’ još je jedan komad radiofoničnog popa s prepoznatljivim potpisom autora Aljoše Šerića i koproducentskim potpisom Srđana Sekulovića Skansija. O pjesmi Aljoša kaže: ‘Devedesete u Hrvatskoj su bile zlo desetljeće, međutim sjećanje i protek vremena ih romantizira, uljepšava, dovodi ih na mitološki nivo. Ni sam nisam imun na idealiziranje na osobnoj razini, pa selekcijom ostavljam samo ugodna sjećanja na prva zaljubljivanja, tulume, pijanstva, na osjećaj nepobjedivosti kakav samo adolescencija pruža unatoč okruženju smrti, rata, korupcije i kriminala. S obzirom na neka recentna zbivanja čini se da i nisu završile što bi značilo da ta dekada traje već 27 godina, a tu nešto definitivno nije u redu. Još uvijek čekamo novi milenij, Y2K se dogodio.’


Pjesma će uskoro dobiti i svoje video izdanje, koje je snimano ovog vikenda u Zagrebu pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza.

PAVEL: LAŽU DEVEDESTE [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno