13 C
Vinkovci
Utorak, 21. ožujka 2023.

PDV na Interliberu

Više od autora

- vl promo-

U mjesecu kada slavimo pet godina od začetka naše izdavačke kuće PDV s radošću javljamo da će se naša izdanja moći nabaviti i na ovogodišnjem, 41. međunarodnom sajmu knjiga i učila, Interliberuod 13. do 18. studenog na Zagrebačkom velesajmu. Na našem prodajno-izlagačkom mjestu, osim naših naslova na vinilu i CD-u, naći će se i brojna druga izdanja izdavača koje distribuiramo. Tu su majice i ostali promotivni artikli izvođača i brendova koje zastupamo te naravno i veća selekcija knjiga među kojima posebno ističemo naslove na engleskom jeziku iz kataloga britanskog Active Distributiona.

Svakako nas posjetite! Nalazimo se u paviljonu 6. Ulaz je slobodan.

Prednarudžbe Elementalove biografije ekskluzivno preko PDV-a

Do 14.11. traju prednarudžbe Collector’s Edition biografije Elementala Sve, samo ne romantika, autora Marka Podruga koja uključuje: ručno numerirani primjerak knjige, potpise autora i benda, bookmark i unikatnu polaroid fotografiju benda, prednarudžbe su ekskluzivno putem PDV virtualnog dućana.

Biografija benda će 14.11. u 18:00 službeno ugledati svijetlo dana na Interliberu. Elemental će predstaviti knjigu na pozornici paviljona 6, a od ovog datuma moći ćete je nabaviti na PDV štandu Interlibera po promotivnoj cijeni.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno