Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već sedmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će više od 120 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji. Domaćin prvog turnira je Vukovarsko-srijemska županija, odnosno grad Ilok koji je brojne malonogometaše ugostio 4. siječnja.

Gradska dvorana u Iloku u subotu je ugostila najbolje malonogometne ekipe na završnici turnira koji se razigravao u među školarcima Iloka. Napeta finala odigravala su se u 2 kategorije, U15 i U18, a iločke nogometne snage pred punim tribinama uz glasno navijanje pokazale su svu raskoš svojih talenata i fair play.

Prve su na teren istrčale ekipe “Dečki iz pekare” i “Nismo se dogovorili” i u napetoj utakmici ”Pekari” su pobijedili s 2:0. U kategoriji 2005 godište i mlađi snage su odmjerili Bakugani i Ekipa za smijanje koja je u konačnici pobijedila s 2:1. Svi finalisti plasirali su se na županijsku završnicu Vukovarsko- srijemske županije.

Nakon Iloka slijedi kvalifikacijski turnir u Ivankovu 10. siječnja, a turniri će biti održani i u Županji i Vinkovcima. Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vašu županiju i grad možete pronaći na: http://igremladih.hr/bs/coca-cola-cup-raspored.