16 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Petero stradalih u dvije nesreće, teže ozlijeđeno 11-godišnje dijete

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

U dvije prometne nesreće na području Vukovarsko-srijemske županije, izvješćuju danas Županijski centar 112 Vukovar i Policijska uprava Vukovarsko-srijemska, ozlijeđeno je pet osoba među kojima i 11-godišnje dijete, koje je zadobilo teže tjelesne ozljede.

Jučer u 19:32 sati u Vođincima u Ulici Josipa Juraja Strossmayera došlo je do sudara dva osobna vozila pri čemu su ozlijeđene četiri osobe. Kako izvješćuje policija nesreću je prouzročila 23-godišnjakinja iz Vođinaca koja je upravljajući osobnim vozilom ulicom J. J. Strossmayera u Vođincima prilikom skretanja ulijevo na kolni ulaz, oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljala 64-godišnjakinja iz Vođinaca. Uslijed udara obje vozačice su lakše ozlijeđene, kao i 37-godišnja putnica u vozilu kojemu je oduzeta prednost, no drugi putnik u tom vozilu, 11-godišnje dijete, teže je ozlijeđeno.

Noćas u 03:11 sati u Ivankovu u Željezničkoj ulici došlo je do slijetanja osobnog vozila s ceste i naleta na drvenu ogradu pri čemu je jedna osoba ozlijeđena.

Jučer se dogodila je i jedna prometna nesreća samo s materijalnom štetom pri sudaru dva osobna automobila na županijskoj cesti 4111 na ulazu za Pačetin.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno