18 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

Petorica starijih mladića pretukla trojicu osamnaestogodišnjaka u Ivankovu

Više od autora

- vl promo-

Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr


Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-, 28-, 27- i 24-godišnjakom te jednim maloljetnikom zbog sumnje da su počinili kaznena djela teške tjelesne ozljede i pokušaj teške tjelesne ozljede na štetu trojice 18-godišnjaka, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su navedeni osumnjičenici 13. studenog 2021. godine u dvorištu ugostiteljskog objekta u Ivankovu fizički napali tri 18-godišnjaka i potom pobjegli s mjesta događaja.

Liječnička pomoć ozlijeđenoj trojici hrvatskih državljana je pružena u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, a u koju su sami pristupili nakon sukoba. Utvrđeno je da je jedan 18-godišnjak teško ozlijeđen, dok su ostala dvojica lakše.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija je u srijedu, 22. prosinca 2021. godine pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, uz odgovarajuće kaznene prijave, predala svih pet osumnjičenika. Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima je četvorici punoljetnih osumnjičenika rješenjem odredila zabrane približavanja na udaljenosti manju od pet metara te zabrane uspostavljanja ili održavanja izravne ili neizravne veze s oštećenim 18-godišnjacima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno