Na terenima Teniskog kluba Vinkovci protekli vikend odigrano je Dvoransko otvoreno prvenstvo Vinkovaca za dječake i djevojčice do 14 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza, u sklopu kojega su posjetitelji mogli uživati u odličnom tenisu. U prvom polufinalu kod dječaka Fran Kuna iz Osijeka, inače prvi nositelj turnira pobijedio je Lukasa Slivara iz Zagreba, koji je u turniru bio postavljen za trećeg nositelja, sa 6:0, 6:3. U drugom polufinalu drugi nositelj turnira Dominik Sabolić iz Zagreba pobijedio je u neizvjesnom susretu domaćeg Iliju Kopića, četvrtog nositelja turnira, sa 3:6, 6:4, 6:4.

U finalu turnira Fran Kuna još jednom je dokazao svu svoju kvalitetu i sa 6:1, 6:3 pobijedio Dominika Sabolića, te osvojio turnir u kategoriji dječaka. Od domaćih igrača, odnosno članova TK Vinkovci, na turniru su nastupili i Jakov Rimac, Roko Zrilić, Tin Petričević, Karlo Brkić i Juraj Ergotić.

U kategoriji djevojčica u prvom polufinalu Petra Olij iz Vinkovaca, prva nositeljica turnira, pobijedila je Saru Barbarić iz Osijeka sa 6:0, 6:0, dok je u drugom polufinalu Nera Tešankić iz Osijeka, inače druga nositeljica turnira, pobijedila Korinu Roso, iz Osijeka, treću nosteljicu, sa 7:6, 6:2.

U finalu turnira Petra Olij je u odličnom susretu pobijedila Neru Tešankić sa 6:2, 6:4, te osvojila turnir u kategoriji djevojčica. Osim Petre, na turniru su klub predstavljale i Klara Ančić, Lora Šupuković, Sara Đaković, Magdalena Matijević i Nina Marić.

Nagrade najuspješnijima u obje kategorije podijelio je Vlado Vergaš, vrhovni sudac turnira.