32 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

Pjesma Rotting In Vain najavljuje dvanaesti album Korna

Više od autora

- vl promo-


m_korn_rotting-in-vain_single_ST

Prvim singlom i mračnim video uratkom Korn je ovih dana najavio svoj dvanaesti studijski album ‘The Serenity of Suffering’, kojim se vraćaju, nakon pet godina, starom izdavaču Roadrunner Recordsu.

Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Deftones) producirao je album koji bi trebao biti objavljen 21. listopada, a na njemu se kao gost našao i Slipknotov pjevač Corey Taylor.

Najava albuma popraćena je video uratkom za pjesmu ‘Rotting In Vain’ u kojem se kao gost našao glumac Tommy Flanagan (Sons Of Anarchy). Bizaran i mračan video uradak u prepoznatljivoj maniri ranijih video spotova Korna, režirao je Dean Karr.

‘Pjesma ‘Rotting In Vain’ govori o mračnom mjestu na kojem se nalazite, u situacijama koje ne volite u životu – bili to odnosi, osjećaj da ste zapeli, da vas zlostavljaju ili jednostavno niste zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite i ipak samo sjedite i trunete. Otuda tekst za ‘Rotting In Vain’. Ja sam samo sjedio i godinama umirao, dopuštao da se sve događa ne pomažući sam sebi da se maknem s tog (mračnog) mjesta. To je vibra koja ju je inspirirala.’ izjavio je Davis prilikom objave singla. [Mixer.hr]

VIDEO: ROTTING IN VAIN (SPOT)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno