- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

U pretposljednjem 12. kolu juniori MNK-a Vinkovci došli su do važne pobjede u Slavonskom Brodu protiv ekipe Broda 035. Gosti su bili bolji ukupnim rezultatom 3:4.

Čvrsta i napeta utakmica od prvog do posljednjeg sučevog zvižduka otišla je na stranu Vinkovčana koji su nastavili pozitivan niz i došli do četvrte uzastopne pobjede. „Čestitke dečkima, naši dečki pokazali su još jednom kako su prava ekipa koja gine i u kojoj vrijedi ono: svi za jednog, jedan za sve”, poručio je Miron Veselčić predsjednik MNK-a Vinkovci. Zvonimir Rimac zatresao je mrežu protivnika čak tri puta, dok je Fran Japundžić jednom bio precizan. Igrači Marina Ležaića sasvim sigurno osigurali su doigravanje jer u posljednjem kolu dočekuju Futsal Olimpijac Županja koji je na samom dnu ljestvice. Trebala bi to biti lagana utakmica za Vinkovčane i potvrda plasmana u doigravanje.

Budući da je momčad Našica izbačena iz lige jer nisu dobili suglasnost za korištenje dvorane, Aurelia će s čelne pozicije dočekati playoff u kojem će probati izboriti juniorsku završnicu Prvenstva Hrvatske.