Župan Božo Galić primio je Miss Vukovarsko-srijemske županije za 2019. Ivonu Gradečak iz Ivankova te Miss Supranational Slavonije i Baranje za 2019. godinu i prvu pratilju Miss Supranational Hrvatske Paulu Čaić iz Vukovara.

Ivona je završila treći razred vinkovačke Gimnazije te planira upisati Medicinski fakultet, a manekenstvom se bavi godinu dana. Sasvim slučajno se upisala na casting i pobijedila na izboru za Miss naše županije, što je bilo veliko iznenađenje.

Paula je završila treću godinu Pravnog fakulteta u Osijeku i manekenstvom se bavi već četvrtu godinu. Nakon što je izabrana za Miss Supranational Slavonije i Baranja, početkom lipnja u Vodicama izabrana je za prvu pratilju Miss Supranational Hrvatske, što je izniman uspjeh. Na pitanja kako su se pripremale za natjecanja, Paula kaže: „Provela sam zajedno s ostalim djevojkama sedam dana na raznim aktivnostima, i mogu reći da je to jedno lijepo iskustvo!“

Župan Galić je naglasio kako je ovo velika promocija našeg kraja i kako su djevojke primjer da se s velikim trudom i zalaganjem može postići veliki uspjeh. Također je dodao kako ga izuzetno veseli što su ljepotice iz naše županije te im je ovom prigodom čestitao na njihovim uspjesima i podržao ih u daljnjim natjecanjima!