Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci” odigran je teniski turnir za dječake i djevojčice do 14 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U prvom polufinalu u kategoriji dječaka Fran Rakonić (TK ”Nova Gradiška”), inače prvi nositelj turnira, pobijedio je Jakova Rimca (TK ”Vinkovci”) sa 6:0, 6:1, dok je u drugom polufinalu Ilija Kopić (TK ”Vinkovci), drugi nositelj turnira u neizvjesnom susretu pobijedio je Marka Lukića (TK” Požega” ) sa 4:6, 6:2, 6:4. U finalu turnira Fran Rakonić bio je bolji od Ilije Kopića i pobijedio sa 6:3, 6:1, te osvojio turnir u kategoriji dječaka do 14 godina.

U prvom polufinalu u kategoriji djevojčica Lorena Tomić (TK ”Terra”, Zagreb) pobijedila je treću nositeljicu turnira Niku Peskar Majoli (TK ”Top Spin”, Zagreb) sa 6:3, 6:1, dok je u drugom polufinalu Elena Rimac (TK ”Vinkovci” ) pobijedila Anju Janković (TK ”Bosutsko” Osijek) sa 6:3, 6:0. U finalu turnira Lorena Tomić je sa 6:3, 6:4 pobijedila Elenu Rimac i osvojila turnir u kategoriji djevojčica.

U kategoriji ženskih parova, naslov pobjednika turnira osvojile su Nika Preskar Majoli (TK ”Top Spin” ) i Lorena Tomić (TK” Terra” Zagreb) koje su u finalu pobijedile par Dea Dunković (TK ”Osijek”) i Anja Janković (TK ”Bosutsko”) sa 7:6, 6:1. Vinkovačka kombinacija Klara Ančić i Nina Marić iz Teniskog kluba ”Vinkovci” osvojila je treće mjesto.