32 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

Počela pretprodaja ulaznica za nastavak Kingsmana

Više od autora

- vl promo-


Nakon velikog uspjeha filma ‘Kingsman: Tajna služba’ iz 2015. godine koji je zaradio preko 400 milijuna dolara stiže novi nastavak koji nosi naziv ‘Kingsman: Zlatni krug’ (Kingsman: The Golden Circle, 2017.), i dovodi nam opet Eggsyja (Taron Egerton) i Harryja (Colin Firth), koji se udružuju s američkom organizacijom kako bi uhvatili megalomanskog, zaluđenog zlikovca koji želi osvojiti svijet.

Uz Tarona i Colina u originalnoj postavi vraćaju se Mark Strong i Sophie Cookson, a pridružit će im se još i Julianne Moore, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Vinnie Jones i Elton John.

Publika diljem svijeta oduševila se kombinacijom tradicionalnog špijunskog trilera i sjajnih, modernih, mudrih preokreta. Odvažni likovi i humor u prošlom nastavku potaknuli su uspjeh prvog filma Kingsman: Tajna služba, baš kao i njegove akcijske scene. Matthew Vaughn i redatelj druge ekipe, Brad Allan, izradili su niz kinetičkih, propulzivnih i uzbudljivih scena. Vaughn priznaje da je izazov u filmu ‘Zlatni krug’ bio snimiti nove i drugačije akcijske scene. ‘Tako imamo dvije ili tri sekvence gdje me priča dovela do nekih ludih scena, no sve što činim je s razlogom.’

U filmu Kingsman: Zlatni krug neće se štedjeti na toj patentiranoj Kingsman ludosti – od uvodne automobilske potjere u kojoj se Eggsy bori za život u Kingsman taksiju koji juri kroz London, do  napada na Poppyland i svađe u baru koja namjerno podsjeća na tučnjavu u prvom filmu. ‘Tučnjave su još luđe’, kaže Egerton.

‘Kingsman: Zlatni krug’, u distribuciji Blitza u kina stiže 21. rujna i to u najboljim formatima IMAX i 4DX, a ulaznice za film možete kupit već danas na blagajnama kina ili online.

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno