Malo je nedostajalo da se Cibalia iz Sesveta, na startu drugoligaškog prvenstva, kući vrati sa sva tri boda. Minimalnu prednost čuvala je sve do 86. minute, kada su se ipak domaći spasili od poraza.

Odmah iz prvog napada domaćin je preko Sunagića zaprijetio, kada je pokušao prebaciti vratara Marijanovića. Isti igrač pokušao je i u 4. minuti, kada je pucao iz blizine, ali je vratar Marijanović bio oprezan. U petoj minuti dosuđen je kazneni udarac za Sesvete. Vincetić je neoprezno uklizao Sunagiću i srušio ga tek što je igrač Sesveta ušao u šesnaesterac. Loptu na bijelu točku namjestio je Sunagić, a potom je pogodio gredu.

Nakon uvodnih desetak minuta Cibalia se oslobodila početnog pritiska domaćina i sve više preko brzih kontri ozbiljno ugrožavala obranu domaćina. Takva igra ubrzo je donijela ploda. Dogan je odlično poslužio Bajića koji je dobro pucao, međutim vratar Mikulić je obranio. Na odbijenu loptu natrčao je Dogan i pogodio vratnicu, ali je akciju pratio Stupar, koji se snašao i iz blizine pogodio praznu mrežu za vodstvo Cibalie.

Momčad Sesveta nije se pokazala učinkovitom u igri, ali je bila opasna iz prekida. Upravo u 86. minuti stigla je i do izjednačenja. Lopta je iz kuta upućena pred vrata Cibalije, a u buketu igrača najviši je bio Mesec, koji je glavom poslao loptu u mrežu.

Na kraju bi se moglo reći kako je Cibalia kažnjena zbog velikih promašaja, ali je ipak na gostujućem terenu protiv kvalitetnog suparnika ostala neporažena.