14 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Pogledajte novi Gibonnijev spot

Više od autora

- vl promo-m_gibonni_novi-spot_onako-od-oka

Ima onih pjesama za koje već na prvo slušanje znate da će se nekako trajno utkati u vaš život. Takva je nova Gibonnijeva pjesma, ‘Onako, od oka’  koja je već u prvim danima osvojila slušatelje domaćih i regionalnih radiostanica. Cijelu priču ove predivne pjesme zaokružio je videospot u režiji Marcelle Zanki, dugogodišnje Gibonnijeve suradnice koje je kometirala:

„Uvijek mi je davao slobodu u kreativnosti pa tako i na ovom spotu. Kada sam čula pjesmu, kao i sve njegove pjesme dosada, podsjetila me na niz osobnih iskustava, što i čini Gibonnija posebnim umjetnikom jer se u većini njegovih pjesama svi pronalaze na ovaj ili onaj način.“

Snimanje je proteklo u veselom tonu, iako je bilo jako naporno i hladno, u mračnoj šumi, no cijela ekipa surađivala je na najvišem nivou i međusobno si olakšavala svaki korak. Glumci u spotu su Doris Pinčić Rogoznica , Slavko Sobin i Andrea Mladinić.

„Ovaj videospot prikazuje sličicu iz života, kada partnerica počinje odustajati i sumnjati u partnerovu ljubav…ma što je danas jadno muško u životu moderne žene? Moja je želja bila da glavna glumica poljubi glumca, da ipak pokažemo da ljubav na kraju pobjeđuje“, u šaljivom tonu komentirao je Gibonni.

Uskoro nam stiže i videospot za pjesmu „Gdje to piše?“ u Oliverovoj izvedbi i time nam dva glazbena velikana, dva Dalmatinca i prijatelja, predstavljaju novi album „Familija“

„Familija“ donosi devet pjesama, sve stihove i glazbu napisao je Gibonni u razdoblju od 2014. – 2016. na otoku Korčuli i u Splitu. Oliver i Gibonni na prvom zajedničkom izdanju okupili su više od 20 vrhunskih glazbenika od kojih svaki ponaosob ima respektabilnu biografiju. Produkciju albuma potpisuju Nikša Bratoš i Elvis Stanić, dugogodišnji suradnici obojice glazbenika. Nove pjesme snimane su u raznim studijima, počevši od Korčule, Splita, Opatije, Zagreba, preko Madrida, Pariza pa sve do Los Angelesa.

VIDEO: Onako, od oka

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno