11 C
Vinkovci
Srijeda, 28. veljače 2024.

Pogledajte prvi trejler novi fantazija Tima Burtona!

Više od autora

- vl promo-

f_miss_peregrines_home_for_peculiar_children_prvi-trailer

20th Century Fox predstavlja prvi trailer filma DOM GOSPOĐICE PEREGRINE ZA ČUDNOVATU DJECU (Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children, 2016.), redatelja filmova Edward Škororuki, Charlie i tvornica čokolade i Alisa u zemlji čudesa, Tima Burtona.

Priča prati život šesnaestogodišnjeg Jacoba čiji život teče posve mirno sve dok ga ne zadesi strašna i iznenadna djedova smrt. Pokušavajući odgonetnuti prilično sumnjive okolnosti pod kojima se ona zbila, u ruke mu dospije tajnovito pismo koje ga odvodi na daleki velški otok, gdje otkriva ruševine doma gospođice Peregrine za čudnovatu djecu. Dok Jacob istražuje napuštene sobe i hodnike u razrušenoj kući, postaje mu jasno da ta djeca nisu bila samo čudnovata: možda su bila i opasna, možda su s pravom bila izolirana na napuštenome otoku. Koliko se god to činilo nemogućim, možda su nekako još uvijek živa…


Ulogu gospođice Peregrine dobila je Eva Green, a u ostalim ulogama ćemo gledati Samuela L. Jacksona, Assa Buterielda, Judi Dench te mnoge druge.

Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu temeljen je na fiktivnom romanu Ransoma Riggsa, a u domaća kina stiže u rujnu 2016. godine, u distribuciji Blitz film i video.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno