Foto:Antonio Vrkić

U nogometnom klubu Mladost iz Cerića kao i u svim drugim klubovima diljem Slavonije i Baranje nema natjecanja, nema treninga, a niti okupljanja no to ne spriječilo klub, igrače i upravu da ne sudjeluju u sasvim drugačijoj utakmici od onih na koje smo navikli gledati kroz vikende tijekom natjecateljske sezone.

Umjesto nastavka iznimno zanimljive borbe protiv jedinog suparnika za ulazak u Prvu ŽNL Nosterije iz Nuštra klub se stavlja na raspolaganje u borbi protiv koronavirusa. Tako je odlukom uprave sva stadionska infrastruktura stavljena na raspolaganje za samoizolacije.

“U dogovoru sa Mjesnim odborom Cerić sa željom da pomognemo u ovoj teškoj situaciji u borbi protiv nevidljivog neprijatelja COVID-19 stavljamo naše prostorije (svlačionice) na raspolaganje mještanima Cerića za potrebe osobama kod kojih postoji mogućnost da su oboljeli.”, stoji na facebook stranici kluba.

Isto tako nesebična gesta predsjednika i legendarnog suca Ivana Nedoklana stiže u vidu pomoći starim i nepokretnim osobama kojima treba pomoć pri nabavi namirnica i potrepština neophodnih za život pa na klupskoj facebook stranici možete pronaći i brojeve telefona požrtvovnog volonterskog tima.

Inače je Nedoklan prošle godine dobio povjerenje klupske skupštine za novi mandat, a njegovi dani u klubu u suradnji sa svim ostalim vrijednim ljudima su vrlo plodonosni. NK Mladost se u zadnje vrijeme diže, osnovane su nove 3 kategorije (limači, juniori, veterani), a ulaganja u infrastrukturu u klubu i oko njega su vidljiva.