Cibalia je u utakmici 4. kola Druge HNL doživjela prvi prvenstveni poraz i to od momčadi Dugopolja.

Nisu igrači trenera Davora Mladine dobro ušli u utakmicu, a nekoliko pojedinačnih pogrešaka iskoristili su gostujući igrači.

Ante Kordić doveo je goste u vodstvo u 18. minuti, a onda je u 26. uslijedio autogol Dominka Dogana. Trei nula za goste bilo je već u 32. minuti, a strijelac je bio Ivan Bosančić. 

Odmah na početku drugog djela trener Mladina obavio je dvije izmjene. Umjesto Dogana u igru je ušao Mario Kiš, a umjesto Šarića ušao je Pavlak. Donijelo je to mali pomak na bolje u igri te je Cibalia napravila i nekoliko izglednih šansi za pogodak, ali je ipak do kraja utakmice ostao rezultat i 32. minute.

“Znali smo da će biti teška utakmica, ali ne ovoliko. Mislim da smo “počastili ” ekipu Dugopolja sa svojim pojedinačnim pogreškama i nismo se mogli nakon tolikih grešaka vratiti u utakmicu.”, rekao je nakon utakmice trener Davor Mladina dodavši kako su pokušali drugo poluvrijeme nadoknaditi zaostatak.

Imali su igrači Cibalie tri do četiri izgledne šansi, ali i h nisu uspjeli realizirati. “Nismo iskoristili svoje šanse, a samim time i samopouzdanje momčadi. Ne mogu puno zamjeriti svojim igračima. Vidjelo sa da žele, ali su nas pojedinačne pogreške danas koštale poraza.”, zaključio je Mladina.