Momčad STK Cibalie ovaj vikend započela je nastup u 1.hrvatskoj ligi istok. U prvom kolu gostovali su u Požegi kod istoimenog domaćina, koji je slavio s uvjerljivih 4:0. Vinkovčani su nastupili u sastavu Danijel Jelinek, Željko Županić i Damir Milinović. Rezultati po mečevima: Mihaljević:Jelinek 3:2; Kovačević:Županić 3:0; Dujmović:Milinović 3:0. Par: Mihaljević/Kovačević: Županić/Jelinek 3:0. U sljedećem kolu, koje je na rasporedu 20. listopada, u Vinkovcima gostuje osječki prvoligaški dvojac STK Olimpija i STK Vodovod 2.

Mlađe kategorije vinkovačkog stolnoteniskog prvoligaša nastupale su na dva turnira. U subotu u  Nuštru, na 5.memorijalnom turniru Dana obrane i dana općine Nuštar te dan kasnije u Donjem Miholjcu na 1. regionalnom turniru za mlađe kategorije u organizaciji HSTS-a. U Nuštru, u kategoriji najmlađe kadetkinje drugo mjesto osvojila je Barbara Vučinić, a u kategoriji najmlađi kadeti drugi je bio Ante Kolak, dok je Zara Kolak osvojila treće mjesto u kategoriji kadetkinja. U Donjem Miholjcu drugo mjesto u apsolutnoj kategoriji iza Gabrijela Marijanovića (STK Vodovod Osijek) osvojio je Vinkovčanin David Andabak, a na treće mjesto popeo se Ante Kolak (STK Cibalia). Kod djevojaka u apsolutnoj kategoriji Zara Kolak osvojila je treće mjesto, iza Hane Čmelak (STK D.Miholjac) i Danijele Kučinac (STK Brođanci).

2. listopada započela je i treća sezona gradske stolnoteniske amaterske lige VLAST u kojoj se natječe osam momčadi u kojima nastupa trideset igrača.