27 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. srpnja 2024.

Posljednji vlak za Vinkovačke jeseni

Više od autora

- vl promo-

Nije tajna da se s organizacijom ovogodišnjeg izdanja Vinkovačkih jeseni krenulo još u rujnu prošle godine kako bi se građanima i posjetiteljima omogućilo uživanje u sadržajima na zavidnoj razini kvalitete.

Početkom kolovoza ušli smo u posljednju etapu priprema 53. Vinkovačkih jeseni. Najpoznatija slavonska smotra pola stoljeća njeguje izvorni narodni izričaj i stvaralaštvo te se diči svojom kulturnoumjetničkom baštinom, ali i bogatim zabavnim programom na kojem su se ponovno našla mnoga zvučna imena s domaće estradne scene.

53. protekle godine rezultat su predanog rada i velike volje organizatora da svake sljedeće godine pomiču granice manifestacije.

Novitet na ovogodišnjim Jesenima je hvalevrijedan projekt kojeg potpisuju profesori i učenici Drvodjelske tehničke škole Vinkovci. Naime, na Slavonskom sokaku svoju premijeru imat će 35 unikatnih i najvažnije, u Vinkovcima izrađenih štandova.

Prognozira se da će ovogodišnje izdanje u razdoblju od 7. do 16. rujna obići preko 100.000 posjetitelja što je ujedno odlična prilika udrugama da svoj rad predstave široj publici. Organizatori stoga pozivaju sve zainteresirane udruge koje djeluju u Vinkovcima i Vukovarsko-srijemskoj županiji da prijave program i svojim nastupom obogate ponudu 53. Vinkovačkih jeseni. Zainteresirani svoje programe mogu prijaviti do 16. kolovoza na e-mail adresu: press@vinkovackejeseni.hr

Također, napomena svim izlagačima, obrtnicima i ugostiteljima koji na nadolazećoj manifestaciji žele izložiti svoju ponudu, ali još nisu iznajmili prostor: sve kućice i štandovi na Slavonskom sokaku su zauzeti te mjesta na toj lokaciji, nažalost više nema. No, zbog velikog interesa ove će se godine iznajmljivati kućice na prostoru Pješačke zone. Svoje prijave, zaključno sa 17. kolovozom, zainteresirani mogu poslati na e-mail adresu: press@vinkovackejeseni.hr

Organizatori prednost daju ponuditeljima brze prehrane.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno