21 C
Vinkovci
Petak, 24. svibnja 2024.

Poslušajte najnoviju pjesmu Boba Dylana

Više od autora

- vl promo-

m_bob-dylan_melancholy-mood_single

Naslov singla je ‘Melancholy Mood’ i bit će objavljena 20. svibnja na novom Dylanovom albumu koji će se zvati ‘Fallen Angels’. Novi će album biti objavljen 20. svibnja a dvanest pjesama na njemu su napisali nagarađivani tekstopisci i skladatelji poput Johnnyja Mercera, Harolda Arlena Sammyja Cahnai Carolyn Leigh …

Dylan će nam ih predstaviti kroz svoj osebujan vokal, aranžmane i naravno svirkom uživo. Produkciju albuma potpisuje Jack Frost. Inače, Dylan je prošle godine objavio album ‘Shadows In The Night’, a do sada je u svojoj impresivnoj karijeri prodao više od 125 milijuna albuma.

Dylan je uz novi album najavio i turneju koja započinje sutra 9. travnja u japanskoj Miyagi. Nama najbliži grad u kojem će ovaj velikan svirati je Beč u kojem će nastupiti dva dana za redom, 5. i 6. srpnja na Wolf Trapu. Više detalja o turneji saznajte OVDJE.


Na kraju vam donosimo i popis svih dvanaest pjesama koje će se naći na albumu ‘Fallen Angels’: Young At Heart, Maybe You’ll Be There, Polka Dots And Moonbeams, All The Way, Skylark, Nevertheless, All Or Nothing At All, On A Little Street In Singapore, It Had To Be You, Melancholy Mood, That Old Black Magic i Come Rain Or Come Shine.

 

VIDEO: Melancholy Mood (Live)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno